Beyşehir'de temizlik araçları tanıtıldı

Beyşehir'de temizlik araçları tanıtıldı
Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi bünyesine yeni dahil edilen ve temizlik hizmetlerinde kullanılacak araçlar düzenlenen bir programla tanıtıldı.

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi bünyesine yeni dahil edilen ve temizlik hizmetlerinde kullanılacak araçlar düzenlenen bir programla tanıtıldı. 
Beyşehir Gölü kenarındaki festival alanında yapılan tanıtım programında Belediye Temizlik Müdürlüğü'nün araç filosuna yeni kazandırılan temizlik hizmetlerinde kullanılacak araçlar sürücüleri tarafından çalıştırılarak kullanma kabiliyet ve yetenekleri gözler önüne serildi.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir'in 67 mahallesiyle sürekli gelişip büyüdüğünü bu süreçte Beyşehir Belediyesi bünyesine yeni katılan araçlarla araç filosunun da daha da büyüyerek modernleşmeye başladığını söyledi.
Beyşehir'de çocukların ve yetişkinlerin daha temiz bir çevrede yaşaması için temizlik hizmetlerine belediye olarak büyük önem verdiklerini ifade eden Özaltun, "Beyşehir Belediyemiz bünyesine 3 yeni araç daha dahil ettik. Bu sayı artarak devam edecek. Temizlik hizmetlerinde kullanacağımız yol süpürme aracımız yol kenarını süpürürken diğer süpürgeleri vasıtasıyla kaldırım üzerlerini de temizleme yeteneğine sahip. Hem yolu, hem kaldırımı süpürme yeteneği olan çok fonksiyonel aracımız kaldırım üzerine çıkabiliyor, dar alanlarda hizmet sunabiliyor. Bir depo suyla 1,5-2 kilometrelik yol ve cadde süpürebiliyor. Özellikle yaz döneminde ilçemize ziyaretçi sayısının arttığı dönemde festival alanımızda günün 16 saat boyunca hizmet verecek olan bu aracımızın oldukça faydalı olacağına inanıyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, Belediye olarak bizler temizlik hizmetini yürütürken, onların da yerlere çöp ve atık malzeme atmaması konusunda duyarlılık göstermesidir" dedi.
Tanıtım programına Beyşehir Belediye Başkan Yardımcıları Kahraman Göksu ve Halim Gümüşel ile birim amirleri de katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.