Beyşehir’deki bıçaklı kavgada 7 tutuklama

Beyşehir’deki bıçaklı kavgada 7 tutuklama
İki kişinin hayatını kaybettiği kavga sonrası gözaltına alınan 9 Suriyeli'den 6'sı, 7 Türk'ten 1'i tutuklandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde 1'i Suriyeli 2 kişinin ölümü, 3 Suriyeli'nin de yaralanmasına neden olan bıçaklı kavga olayında adliyeye sevk edilen 16 şüpheliden 7'si tutuklandı. 
Edinilen bilgiye göre, Beyşehir ilçesinde 9 Temmuz tarihinde çıkan bıçaklı kavgada 1’i Suriyeli 2 kişi hayatını kaybetmiş, 3 Suriyeli de yaralanmıştı. Olayın ardından gözaltına alınan şüphelilerden Suriyeli olan 9 kişi Konya Adliyesi'ne, diğer 7 şüpheli ise Beyşehir Adliyesi'ne sevk edilmişti. Beyşehir Adliyesi'ne çıkarılan 7 şüpheliden 3'ü savcılıkça serbest bırakıldı. Mahkemeye çıkarılan 4 şüpheliden olayda hayatını kaybeden Mehmet B.'nin amcasının oğlu Ahmet B. tutuklandı. 3 şüpheli ise denetimli serbestlik kararıyla serbest bırakıldı.
Konya Adliyesi'ne çıkarılan 9 Suriyeli şüpheliden ise Selim Ş, Ahmet Hacı B, Abdullah M, Vali B, Kasım M. ve Hamza Ş. olmak üzere 6 kişi tutuklandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.