Beyşehir'den Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a Bağış Desteği

Beyşehir'den Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a Bağış Desteği
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, 10 Ağustos’ta yapılacak seçimde AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’a bağış desteğinde bulunuldu.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 10 Ağustos'ta yapılacak seçimde Ak Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan'a bağış desteğinde bulunuldu.

Ak Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bağış kampanyasına destek vermek amacıyla teşkilat mensupları ve belediye çalışanları Ziraat Bankası Beyşehir Şubesi önünde bir araya geldi.

Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, burada yaptığı açıklamada, seçimlerde partilerinin adayının milletin adayı olan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade ederek, "Sayın Erdoğan'a bağış kampanyası başlatmak üzere burada bulunmaktayız. Biliyorsunuz, partiler hazine yardımı alabilir ama şahıslar, Cumhurbaşkanı adayları hazine yardımı alamazlar. Dolayısıyla böyle bir bağış kampanyası başlatılmış oluyor. Adayımız Erdoğan millete, memlekete uzun zamandır canla başla çalışan, emek veren, gecesini gündüzüne katan önemli bir şahsiyet, milletin adamı, halkın adamı. Dolayısıyla, bu kampanya vesilesi ile halk, millet bağışlarıyla 10 Ağustos'ta yapılacak olan seçimde oylarıyla da milletin adamını destekleyecek. Cumhuriyet tarihinde bu bir dönüm noktasıdır" diye konuştu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise, artık Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının cumhurun başı ve halkın yöneteceği ismi seçeceğini vurgulayarak, "Artık yeni bir dönem başlıyor. Adaylar çıktı seçim çalışmaları yapıyor. Bu sebepten dolayı dünya lideri olan, İslam aleminde, Filistin ve Gazze'de eziyet çeken Müslümanlara yardımcı olan, destek veren, hatta dünyaya rest çeken başbakanımıza Cumhurbaşkanı adaylığında bir nebze de olsa, küçücük de olsa destek verebilme adına Beyşehir Belediye Başkanlığı olarak vatandaşlarımız olarak belediye çalışanları olarak şu an Ziraat Bankası önündeyiz. Bir kuruş dahi olsa bağışımızı yapacağız. Bu bağışlarımızın boşa gitmemesi dileğiyle, vatanımıza, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ile Belediye çalışanları ve teşkilat mensupları banka gişeleri önünde sıraya girdi ve Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'a bağış desteğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.