Beyşehir'e Doğalgaz Geldi

Beyşehir'e Doğalgaz Geldi
Beyşehir'da doğalgaz çalışmalarına devam edildiği bildirildi. Belediye Başkanı Murat Özaltun gazetecilere yaptığı açıklamada ilçenin...

Beyşehir'da doğalgaz çalışmalarına devam edildiği bildirildi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun gazetecilere yaptığı açıklamada ilçenin önümüzdeki günlerde doğalgaz kullanmaya başlayacağını söyledi.

Beyşehir'in taşımalı sistemle sıvılaştırılmış doğalgaz konforundan yararlanan ilk ilçelerden bir tanesi olacağını ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Gazın depo edileceği dolum tesisi Yeni Mahalle'de belediye olarak yer gösterdiğimiz bir alanda kuruldu. Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından ilçemizde evlere doğalgaz verilmeye başlanacak. Doğalgaz'ın ilçemize kazandırılmasında emekleri geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak'a, AK Parti Konya Milletvekilimiz Mehmet Babaoğlu ve tüm Konya milletvekillerimize teşekkür ediyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.