Beyşehir’in Huğlu Mahallesi’nde Kültür ve Sanat Festivali

Beyşehir’in Huğlu Mahallesi’nde Kültür ve Sanat Festivali
Beyşehir’in Huğlu Mahallesi’nde Kültür ve Sanat Festivali

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali renkli görüntülere sahne oldu. 
Festivale, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yalçın Urlu, İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nail Gökhaba, Huğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Harman, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanık ile çok sayıda davetli ve mahalle sakinleri katıldı.
Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Huğlu Meydanı’nda bu yıl birincisi düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali’nde konser bölümlerinde ünlü sanatçılar Murat Başaran ve Nuraf Hafiftaş’da sahne aldı. Mehteran bölüğü gösterileri ile başlayan festivalde, Gürcistan Halk Dansları Topluluğu ile yerel sanatçılar da sahne alırken, animasyon gösterileri ve Kenya Akrobasi Grubu’nun akrobasi gösterileri de ilgi ve heyecanla izlendi.
Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği festival, konser programının sona ermesinin ardından havai fişek gösterileri ile sona erdi. Festivalde katkıda bulunan isimlere plaketleri verilirken, sanatçılara Huğlu yapımı av tüfekleri hediye edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.