Beyşehir'in kartpostallık laleleri görenleri büyülüyor

Beyşehir'in kartpostallık laleleri görenleri büyülüyor
Beyşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki değişik yerlere ekilen laleler, görenleri büyülüyor

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki değişik yerlere ekilen laleler, görenleri büyülüyor.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin kent merkezindeki refüjler ile park ve yeşil alanlara ektikleri lale soğanları çiçek açtı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, bahar döneminin gelmesi ile ilçe merkezindeki değişik alanlarda 40 bin adet lale soğanı ekildiğini söyledi.

Sarı, kırmızı, beyaz, mor, ebruli renklerdeki lalelerin çiçek açmasıyla kentin görünüm, estetik ve havasının da değiştirdiğini belirten Özaltun, şunları kaydetti:

"İlçemizde açan laleler görenleri adeta kendilerine hayran bırakırken, adeta kartpostallık görüntüler sergiliyor. Vatandaşlarımızın beğenisini kazanan laleler, fotoğraf tutkunlarına da görsel malzeme sunuyor. Halkımızdan isteğimiz, bu çiçekleri koparmamaları ve sahip çıkmalarıdır. Çünkü, çiçekler yerinde güzeldir. Çevreye de ayrı bir güzellik katıyor. Amacımız, kentimizi daha da güzelleştirmek ve vatandaşlarımıza yakışır bir Beyşehir oluşturmaktır."

Beyşehir'in kartpostallık laleleri görenleri büyülüyor

Beyşehir'in kartpostallık laleleri görenleri büyülüyor

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.