Beyşehir’in yeşil alanları yabani otlardan arındırılıyor

Beyşehir’in yeşil alanları yabani otlardan arındırılıyor
Konya’nın Beyşehir ilçesinde bulunan yeşil alanlar, okul ve cami bahçeleri, sportif tesislerin çevresi Sonbahar mevsiminin gelmesi ile birlikte görüntü ve çevresel kirlilik oluşturan yabani otlardan arındırılıyor.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım ve budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye olarak çalışmaların halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı halde tutmak için çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yeşil alanların tamamında çim biçme ve temizlik çalışmasının yapıldığını söyledi. Başkan Özaltun, “Mevcut parklar ve yeşil alanlarda yapılan bakım çalışmaları kapsamında yabani ot temizliği, ağaç budama, çim biçme çalışmaları yapılıyor. Beyşehir merkez ve ilçemize bağlı farklı mahallelerde çalışmalarını sürdüren belediyemiz ekipleri, vatandaşların yemyeşil ve bakımlı parklarda güzel bir dönem geçirmeleri amacıyla çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.