Beyşehirli doğaseverlerden farkındalık oluşturmak için mağara yürüyüşü

Beyşehirli doğaseverlerden farkındalık oluşturmak için mağara yürüyüşü
Beyşehirli doğaseverler, Derebucak ilçesindeki zengin mağara potansiyeline dikkat çekmek için doğa yürüyüşü etkinliği düzenlediler

KONYA (AA) - Beyşehirli doğaseverler, Derebucak ilçesindeki zengin mağara potansiyeline dikkat çekmek için doğa yürüyüşü yaptı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, topluluk olarak yine güzel bir doğa etkinliğine imza attıklarını belirtti.

Derebucak ilçesi Çamlık bölgesinin yeterince keşfedilemeyen, bugüne kadar tanıtılamamış bakir bir bölge olduğunu ifade eden Büyükkafalı, şunları kaydetti:

"Buradaki mağaraların tanıtılarak turizme kazandırılması noktasında bir farkındalık oluşturabilmek için son etkinliğimizi bu bölgeye gerçekleştirdik. Çamlık bölgesindeki mağaraları katılımcılarımız yakından görme ve tanıma imkanı da buldu. Beyşehir Belediyemizin basın birimindeki çalışanları ise gezi etkinliğimizi hem havadan hem de yerden farklı açılardan görüntüledi. Bu görüntülerin, bölgenin tanıtımı için hazırlanacak belgesellerde kullanılacağını öğrenmemiz de bizleri daha çok mutlu etti. Mağara önlerinde Türk bayrağı açarak toplu hatıra fotoğrafları çektirdik. Doğal güzellikleriyle bu bölge katılımcılarımızı yine kendilerine hayran bıraktı. Umarız, bu etkinlikle farkındalık oluşturma amacımıza ulaşmış oluruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.