Beyşehirli milli tekvandocu Avrupa üçüncüsü oldu

Beyşehirli milli tekvandocu Avrupa üçüncüsü oldu
Beyşehirli milli tekvandocu İrem Baysal, Antalya'da devam eden Avrupa Kulüpler Şampiyonasında genç bayanlar 59 kiloda üçüncülük elde etti.

Beyşehir Belediyespor Kulübü Tekvando Antrenörü Nafiz Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir'in yetiştirdiği sporculardan İrem Baysal’ın, başarı kariyerine bir yenisini eklediğini söyledi.

Baysal'ın, Antalya Belek'te devam eden şampiyonada Türkiye’yi PTT Spor Kulübü formasıyla başarıyla temsil ettiğini ifade eden Çakır, "Beyşehirli milli sporcumuz şampiyonada 59 kiloda çeyrek final oynayarak üçüncülük derecesi elde etmiştir. Kendisini yetiştiren antrenörü olarak bizleri ve ilçemizi gururlandıran Baysal’ı başarısından ötürü tebrik ediyorum. Daha büyük başarılara imza atacağına olan inancımı belirtmek istiyorum." dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da Beyşehirli tekvandocuların son yıllarda katıldığı ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılarıyla dikkat çektiğini ifade ederek, "Evlatlarımızın bu başarılarını görmek, ilçe olarak bizleri gururlandırıyor, onurlandırıyor." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.