Beyşehirli ortaokul öğrencisinin başarısı

Beyşehirli ortaokul öğrencisinin başarısı
Ortaokul öğrencisi Bedirhen Bekmezci, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca yapılan kısa film ve fikir yarışmasında enerji verimliliği ve doğa dostu fikirler dalındaki çalışmasıyla üçüncü oldu

KONYA (AA) - Beyşehirli ortaokul öğrencisi Bedirhen Bekmezci'nin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca düzenlenen kısa film ve fikir yarışmasında enerji verimliliği ve doğa dostu fikirler dalındaki çalışmasıyla Türkiye üçüncüsü olduğu bildirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, TOKİ Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerinden Bekmezci'nin elde ettiği başarıdan duyulan memnuniyet belirtildi.

Öğrencinin Ankara'da 25 Nisan'da yapılacak törende ödülünü Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın elinden alacağı vurgulanan açıklamada, "Öğrencimiz, bu başarısıyla aynı zamanda ilimizden dereceye giren tek öğrenci olmuştur. Geri dönüşüm ürünlerinin kaynağında ayrıştırılması, çipli sistemle takip edilmesi ve ekonomiye kazandırılmasını öngören fikriyle dereceye giren öğrencimiz, bakanlığımız tarafından Ankara'da misafir edilecek. Başarılarının devamını diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.