Bıçakçılarda yoğun mesai

Bıçakçılarda yoğun mesai
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bıçakçılarda yoğunluk yaşanıyor. Kurban kesmek isteyen vatandaşlar bir taraftan yeni bıçak alırken diğer yandan da ellerinde bulunan eski bıçakları biletiyor.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bıçakçılarda yoğunluk yaşanıyor. Kurban kesmek isteyen vatandaşlar bir taraftan yeni bıçak alırken diğer yandan da ellerinde bulunan eski bıçakları biletiyor. 20 gündür yoğunluğun arttığını ifade eden bıçak imalatçısı Hakan Güre, “Geçen sene yoğunluk nedeniyle bıçaklarını istedikleri gibi biletemeyen ya da istediği bıçağı bulamayan müşteriler, bu sene 20 gün öncesinden bıçaklarını getirmeye başladılar. Günlerdir yoğun bir mesai ile çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu yoğunluk daha da artar. Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla beraber satışlarımız 4 kat arttı” diye konuştu.

BIÇAK FİYATLARI 25 TL’DEN BAŞLIYOR

Güre, “Bir bıçağın bilenmesi yaklaşık olarak yarım saat sürüyor. Çünkü bileme işlemini dört defa tekrarlıyoruz ki daha keskin olsun. Bir bıçağı iki liraya biliyoruz. Bıçak satın almak isteyen vatandaşlarımız ise 25 TL’den başlayan fiyatlarla bıçak temin edebiliyorlar. Biz talebi karşılamak için yoğun bir mesai göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (Derya Demir)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.