Bilal Erdoğan Suriyelileri Ziyaret Etti

Bilal Erdoğan Suriyelileri Ziyaret Etti
TÜRGEV'in programı kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ve beraberinde ki heyet konteyner kentteki Suriyelilere bir ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu üyeleri, Nizip ilçesinde  konteyner kentte kalan Suriyelilere bir ziyaret gerçekleştirdi. TÜRGEV Başkanı Arzu Akalın ile aralarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, kızı Esra Albayrak ile İstanbul Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın bulunduğu heyet, Suriyeli sığınmacıların kaldığı konteyner kentte geldi. 

Ziyaret gerçekleştiren heyeti Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan karşıladı.

Suriyeli öğrencilerin eğitim gördüğü okulda incelemelerde bulunan heyet incelemenin ardından konteyner kentteki Suriyelilerle buluştu. Bilal Erdoğan ve Esra Albayrak, aileleri konteynerlerinde ziyaret etti, hediyeler verdi.Konya'da TÜRGEV'e ait yurtlarda kalan öğrenciler de kendi imkanlarıyla yaptıkları el işi atkı, bere ve eldivenleri Suriyeli öğrencilere dağıttı.Heyete, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de eşlik etti.İlçeden ayrılan heyet daha sonra Gaziantep'te Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.