Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Özlü İzmir'de:

Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Özlü İzmir'de:
"İzmir'in teknoloji üssü olmasını arzu ediyoruz. Bu hedefe yönelik olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

İZMİR (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İzmir'in teknoloji üssü olması için çalıştıklarını söyledi.

Bakan Özlü, Kemalpaşa ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla ve işletmecilerle sohbet etti.

İnşaat işçileriyle özçekim yapan Özlü, bir işyeri ziyareti sırasında karşılaştığı vatandaşlardan Semahat Özyurt ile 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin sohbet etti.

Bakan Özlü, Özyurt'un 'Hayır' oyu vereceğini söylemesi üzerine, "Kararınıza saygı duyuyorum." dedi. Özyurt da Bakan Özlü'nün kararına saygı duyduğunu ifade etti.

Pazar yerindeki vatandaşlarla da görüşen Bakan Özlü, daha sonra Kemalpaşa Belediyesine geçti.

Özlü, burada yaptığı konuşmada, sanayinin bütün sorunlarıyla ilgilendiklerini ve çözmeye çalıştıklarını, hükümetin İzmir projelerine büyük önem verdiğini söyledi.

Bakanlığının da İzmir ile ilgili önemli çalışmalarının bulunduğunu belirten Özlü, "İzmir'e birkaç mega proje hazırlıyoruz. Sayın Başbakanımız ile paylaştıktan sonra açıklayacağız. 'Teknoloji üssü İzmir' vurgusu yapmak istiyorum. İzmir'in teknoloji üssü olmasını arzu ediyoruz. Bu hedefe yönelik olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Eski milli futbolcu Tanju Çolak'ın da eşlik ettiği Özlü'ye, ziyaret anısına, üzerinde Nazar Duası bulunan tabak hediye edildi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.