Bingöl Valisi Köşger:

Bingöl Valisi Köşger:
"Bingöl son zamanlarda bölgemizde en huzurlu, en güvenli illerimizden birisidir. Bu memnuniyeti daha da artırmak yolunda güvenlik güçlerimiz, emniyetimiz, jandarmamız ve diğer güvenlik unsurlarımız gecesini gündüzüne katarak çalışıyorlar"

BİNGÖL (AA) - Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, "Bingöl son zamanlarda bölgemizde en huzurlu, en güvenli illerimizden birisidir. Bu memnuniyeti daha da artırmak yolunda güvenlik güçlerimiz, emniyetimiz, jandarmamız ve diğer güvenlik unsurlarımız gecesini gündüzüne katarak çalışıyorlar." dedi.

Vali Köşger, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk ile "Huzur 12" asayiş ve huzur uygulaması öncesi düzenlediği basın toplantısında, güvenlik açısından Bingöl'ün Türkiye'nin en huzurlu kentlerinden biri olduğunu belirtti.

Kentin daha güvenli ve huzurlu hale getirilmesi için güvenlik güçlerinin merkez ve kırsalda çalışma yürüttüğünü aktaran Köşger, "Bingöl son zamanlarda bölgemizde en huzurlu, en güvenli illerimizden birisidir. TÜİK’in yaptığı kamu memnuniyeti anketine göre de güvenlik açısından 20. sırada yer aldı. Bingöl, Türkiye’de güvenlik hizmetlerinin memnuniyet düzeyinin en yüksek olduğu illerden birisidir. Bu memnuniyeti daha da artırmak yolunda güvenlik güçlerimiz, emniyetimiz, jandarmamız ve diğer güvenlik unsurlarımız gecesini gündüzüne katarak çalışıyorlar." diye konuştu.

Köşger, yaklaşık 600 polis memurunun katılacağı genel asayiş uygulaması yapılacağını, amaçlarının kötü niyetli kişilerin ayıklanması olduğunu vurgulayarak, uygulama kapsamında ana arterlerin ve kamuya açık alanların tek tek elden geçirileceğini anlattı.

Köşger, "İşinde gücünde olan vatandaşlarımıza hiçbir şekilde zarar verecek bir uygulama değildir. Tam tersine onların hayatını daha güvenli ve huzurlu hale getirmek için yapılan bir çalışmadır. Burada sadece kanuna, kurala aykırı davranan, ülkeye zarar vermeyi düşünen, toplum açısından kötü niyetli kişilerin ayıklanacağı bir uygulamadır." ifadesini kullandı.

Vali Köşger, açıklamasının ardından, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bekleyen polis memurlarına talimat vererek, uygulamayı başlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.