Bingöl’den yine nokta atışı

Bingöl’den yine nokta atışı
Muammer Bingöl’den yine nokta atışı

Döviz kurlarındaki hızlı yükseliş dikkat çekerken bu Pusula okurları için sürpriz olmadı. Pusula Ekonomi Danışmanı ve Yazarı Muammer Bingöl geçen haftaki yazısında, ekonominin kısa sürede geleceği noktayı öngörerek okurlarımıza yatırım tüyoları vermişti. Bingöl, borsa yorumunda Borsa İstanbul’daki yükselişe dikkat çekmiş ve “Kritik seviye 86,000. Bu seviyeler geçilebilirse 90,000 seviyeleri gündeme gelecektir” demişti. Dolarla ilgili olarak, “Dolar/TL 2,820 seviyelerini tekrar test ediyor. Daha önce 2 defa bu seviyeleri test eden Dolar/TL kotasyonları yine buraları zorluyor. Benim beklentim 2,800 seviyesine her değdiği seferde alımlar hızlanacaktır” öngörüsünde bulunan Bingöl, 2.800 seviyelerinin alım için fırsat olduğunu belirtmişti. Dolar dün 2780 seviyelerini görünce müthiş alımlar dikkat çekti.

MUAMMER BİNGÖL'ÜN SON YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Altın piyasalarındaki pozitif yükselişe de dikkat çeken Bingöl, altının 118-119 seviyelerine çıkacağını belirtmişti ki aradan geçen 1 haftalık sürecin sonunda altın 117 TL’den işlem gördü. Muammer Bingöl; yatırımlara yön veren ve ekonomin nabzını tutan yazılarıyla Pusala okurlarıyla buluşmaya devam edecek.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.