BİR BASAMAK İLERİ

BİR BASAMAK İLERİ
Son yıllarda hedefini yükselten Anadolu Selçukspor, bu hedefe doğru bir bir ilerliyor. Yeşil-beyazlılar, bir önceki yıl ligi 39 puanla 12. sırada tamamlarken, bu yıl da 4 puan fazla 11. sırada noktaladı.

Spor Toto 2. Lig’de 2016-2017 sezonunu orta sıralarda noktalayan Anadolu Selçukspor, geçen sezonun bir benzerini yaşadı. Atiker Konyaspor’un pilot takımı olarak yoluna devam eden Yavru Kartal, son yıllarda hedef büyütse de henüz istediği aşamaya gelemedi. Yeni yönetim ile başlama kararı alan Anadolu Selçukspor, yeni bir yapılandırmaya giderek teknik heyetten futbolculara kadar bir değişiklik gerçekleştirdi. Bu sezona da iyi başlamasına rağmen devamını getiremeyen yeşil-beyazlılar, yine playoff hedefini gerçekleştiremediği bir yılı geride bıraktı.

4 PUAN FAZLA

Yeşil-beyazlı ekip, 2015-2016 sezonunda da bir benzerini yaşadı. Sezona playoff hedefiyle başlayan ancak yaşadığı şanssızlıklarla 34 haftanın ardından 38 puan toplayan Anadolu Selçukspor, ligi 12. sırada noktalamıştı. Bu yıl da bir benzerini yaşayan temsilcimiz, playoffu sonuna kadar zorlasa da yine başaramadı. Geçen sezona göre bu yıl 4 puan fazla toplayan Anadolu Selçukspor, ligi de bir basamak yukarıda 42 puanla 11. sırada tamamladı.

ADIM ADIM

Her geçen sezon hedefine bir basamak daha yaklaşan Anadolu Selçukspor, yeni sezonda daha büyük adımlar atmayı hedefliyor. Mevcut yönetimin teknik heyetle sözleşme yenilemesiyle yeni sezon çalışmalarına başlayan yeşil-beyazlılar, 2017-2018 sezonunda daha güçlü yoluna devam etmeyi planlıyor. Temsilcimiz, gerek Konyaspor’a oyuncu kazandırma konusunda gerekse 1. Lig’e çıkma konusunda oldukça iddialı yürümeyi hedefliyor. (Seda ERCİŞ)
 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.