BİR EVDEN 2 KAMYON ATIK ÇIKTI

BİR EVDEN 2 KAMYON ATIK ÇIKTI
Şahinbey İlçesi’ne bağlı Bekirbey Mahallesi’nde bir evden kötü kokuların yükselmesi sebebiyle mahalle sakinleri durumu Şahinbey Belediyesine bildirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin müdahale ettiği evden 2 kamyon dolusu çöp çıktı.

- Şahinbey İlçesi’ne bağlı Bekirbey Mahallesi’nde bir evden kötü kokuların yükselmesi sebebiyle mahalle sakinleri durumu Şahinbey Belediyesine bildirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin müdahale ettiği evden 2 kamyon dolusu çöp çıktı.

Bekirbey Mahallesi, Koyuncu Sokak’ta ikamet eden mahalle sakinleri psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ali ve Necla B. kardeşlerin evinden yükselen pis kokular nedeniyle Şahinbey Belediyesi’ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler aylardır çöpleri atmayan Birim kardeşlerin evini kullanılmaz halde buldu. Belediye yetkililerinin haber verilmesiyle polis ve sağlık ekipleri de olay yerine gelerek önlem aldı. Maskelerle eve giren belediye personeli, evden 2 çöp kamyonu dolusu evsel atık, karton kutu, plastik, teneke kutu gibi çöp malzemesi çıkardı.

Evin daha önce de belediye ekipleri tarafından defalarca temizlendiğini dile getiren mahalle sakinleri, “Yapılan temizlikten dolayı Şahinbey Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Bu evde her zaman bu olayı yaşıyoruz. Ev kendi malları olduğu için mahalle sakinleri olarak bir şey de yapamıyoruz. Sağ olsun belediyemize ne zaman istekte bulunsak hemen gelip evi temizliyor ve ilaçlıyorlar” dedi.

Mahalle Muhtarı Bülent Balaoğlu da, Şahinbey Belediyesi’nin yaşanan her sıkıntıda yanlarında olduğunu söyleyerek, “Ne zaman bir sorunumuz olsa belediyemizi arıyoruz, onlar da hemen müdahale ederek sorunumuzu çözüyor. Bugünde mahalle sakinlerinin talebi üzerine belediyemizi aradık, onlarda temizlik ekibi göndererek bu evi temizlediler. Mahalleli gerçekten çok sevindi. Her yer temizlendi ve hijyenik oldu. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve belediye ekiplerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.