Bir garip hırsızlık yöntemi: Saniyeler içerisinde vurgun yaptılar

Bir garip hırsızlık yöntemi: Saniyeler içerisinde vurgun yaptılar
Arnavutköy'de şaşırtan hırsızlık yöntemi ile 2 kadın saniyeler içinde kapıyı açıp 1 binanın çoğu dairesine vurgun yaptılar.

Arnavutköy'de ellerindeki kartlarla binaların giriş kapılarını saniyeler içinde açıp girdikleri dairelerde hırsızlık yapan 2 kadın mahalle sakinlerinin korkulu rüyası oldu. Girdikleri binadaki dairelerden 1 saat boyunca hırsızlık yapan kadınlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Arnavutköy Nene Hatun Mahallesi'nde bir binaya giren 2 kadın hırsız, bina giriş kapısını ellerindeki kartlarla saniyeler içinde açtı. Bina girişinde ve içerisinde güvenlik kameralarını fark eden 2 kadın, tanınmamak için yüzlerini elleriyle kapattı. Yaklaşık 1 saat boyunca bina içerisindeki dairelere girip hırsızlık yapan kadınların o anları güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Öte yandan aynı kadınların ilçedeki farklı mahallelerde de bazı evlere girmeye çalıştığı, etrafı kolaçan ettiği o anlar da güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.