Bir mahallede başladı, ilçenin tamamını kapsadı

Bir mahallede başladı, ilçenin tamamını kapsadı
Altınekin'e bağlı Dedeler Mahallesi’nde başlatılan futbol turnuvası dalga dalga yayılarak ilçenin tamamını kapsadı.


Altınekin'e bağlı Dedeler Mahallesi’nde başlatılan futbol turnuvası dalga dalga yayılarak ilçenin tamamını kapsadı. Takımların son derece çekişmeli geçen müsabakaları tamamlandığında şampiyonluk ipini göğüsleyen Dedeler Taşgunbaba Spor oldu
Altınekin'e bağlı Dedeler Mahallesi’nde gençler arasında sosyal ve sportif bir aktivite olsun diye başlatılan futbol turnuvası, kısa bir süre içerisinde yaklaşık 20 bin nüfusu olan ilçenin tamamına yayıldı. İlçe genelinde oluşturulan takımlar, eleme usulü ile oynanan maçlarda başarılı olmak için kıyasıya mücadele verdi.

whatsapp-image-2023-07-04-at-10-46-22-1.jpeg

10 FARKLI TAKIM
Organizasyonu planlayan Dedeler Mahallesi Muhtarı Erdoğan Şen, “Mahallemizdeki gençler arasında kaynaşmayı sağlamak, dostluk duygusunu artırmak, arkadaşlık hukukunu geliştirmek için yapmış olduğumuz futbol turnuvasına katılımın bu denli yüksek olması bizleri sevindirdi. Organizasyona kısa bir süre içerisinde ilçemiz genelinde birçok genç takım kurarak katılım sağladı. 10 farklı takımın kıran kırana mücadele ettiği müsabakalara ilçe halkımızın da ilgisi oldukça yoğundu. Maçlar, Dedeler Mahallemizde bulunan halı sahada oynandı. İlçemizde ikamet eden hemşerilerimiz de maçları izlemek için halı sahanın etrafına akın akın geldi. Son derece eğlenceli geçen etkinliğimiz final müsabakası ile son buldu. Final maçını dün akşam yaptık. Altınekin Drone Spor ile dedeler Taşgunbaba Spor’un karşı karşıya geldiği final maçını 2-1 kazanan Dedeler Taşgunbaba Spor, şampiyonluğunu da ilan etmiş oldu. Yaptığımız etkinliğe katılım sağlayan tüm gençlerimize ve Altınekin ilçe halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-07-04-at-10-46-22.jpeg
Final maçının ardından ise şampiyon olan takımın sporcularının yanı sıra ikinci ve üçüncü olan takımların sporcularına Altınekin İlçe Kaymakamı Yasin Mert tarafından madalyaları, kupaları ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

whatsapp-image-2023-07-04-at-10-46-21.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.