Murat Güzel

Murat Güzel

Bir Mitingden İzlenimler

Bir Mitingden İzlenimler

Artık seçimlerde son haftaya girildi.
Perşembe günü AK Partili bir dostumuzun ısrarı üzerine Sayın Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun Akkise’de düzenlediği mitinge katıldık.

Bu yerel seçimler öncesinde gözlemek üzere katıldığım ilk mitingdi bu.

Akkise benim için hem ana hem ata yurdu.

Gerçi dedem Konya’ya 1937 yılında geldiği için bir o kadar da uzak.

Akkise birçok bakımdan Anadolu’nun “makus talihi”ni örnekleyebilecek bir kasaba.

Köy görünümünden kurtulamamış bir kasaba.

Akkise’de yöneticilik, belediye başkanlığı yapanların kahir ekseriyeti kasabanın gelişmesi bakımından fazla gayret etmemişler.

Bu açık.

Mevcut başkan Ceylan Arslan’ın MHP’li olması hasebiyle Davjutoğlu’nun mitingini kenarda köşede izleyip sonuçta Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı’na bir hoş geldin demekten bile imtina edişi üzücüydü.

AK Parti’nin Ahırlı Belediye Başkan Adayı İsa Akgül’ün ve AK Parti Ahırlı ilçe teşkilatının son derece profesyonelce hazırladıkları miting, Bakan Davutoğlu’nun Akkise’den önce Güneysınır’da miting yapması sebebiyle 2 saat gecikmeli başlasa da akşam karanlığında coşkulu bir kalabalığa hitap etti Bakan bey.

Hatta Davutoğlu’nun danışmanı Ali Sarıkaya, Akkise’deki mitingi Güneysınır’dan da Bozkır’dan da daha coşkulu geçtiğini ifade etti.

Mitinge AK Parti Konya milletvekilleri Hüseyin Üzülmez (Üzülmez, aşiret bakımından Akkiseli sayılır!), İlhan Yerlikaya ve Harun Tüfekçi de katıldı.

Üzülmez mitingler için 10 bin çikolata hazırlamış.

Akkiseli çocuklarla pazarlık yapa yapa dağıttı o çikolatayı.

Tabii pazarlığın konusu “Recep Tayyip Erdoğan” sloganını atmasıydı çocukların.

Üzülmez’e çikolataların çocuklara dağıtılması konusunda yardımcı olan kişi ise Mehmet Ali arlı idi.

Aydınlar Otomotiv’in ortaklarından Muhsin Aydın ile Hasan Doğanay da Üzülmez’i yalnız bırakmayan Akkiseli siyasetçiler arasındaydı.

Küçük yerin dedikodusu büyük olur derler.

Ancak gördüğüm kadarıyla son hafta içinde olağanüstü bir gelişme olmazsa İsa Akgül, AK Parti adına Ahırlı’da önemli bir başarıya imza atacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Murat Güzel Arşivi
SON YAZILAR