"Bir Yataklık Dünya” projesi

"Bir Yataklık Dünya” projesi
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından "Bir Yataklık Dünya" projesine destek verenlere plaket verildi

TEKİRDAĞ (AA) - Yatağa bağımlı yaşayan hastaların rahat edebilmeleri için, konforlu hasta yataklarının temin edilmesi amacıyla geliştirilen "Bir Yataklık Dünya" projesine destek verenlere plaketleri düzenlenen törenle verildi.

Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Tekirdağ Şubesi öncülüğünde başlatılan, Süleymanpaşa Belediyesi, Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER) ve Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneğinin katılımıyla yürütülen projeyi destekleyen 7 firmaya teşekkür plaketlerini Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat verdi.

Eşkinat, törende yaptığı konuşmada, belki küçük gözüken ancak yatalak olan veya sağlık problemi çekip yatağa mahkum olarak yaşayan vatandaşlara yönelik büyük bir projeyi hep birlikte gerçekleştirmenin onurunu yaşadığını belirtti.

Şu ana kadar 10 motorlu, 7 havalı olmak üzere 17 yatağın ihtiyaç sahiplerine teslim edildiğini söyleyen Eşkinat, "Oldukça başarılı ve güzel bir sosyal çalışma daha yürüttüğümüze inanıyorum. Ben desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyor, hepinizle gurur duyuyorum." dedi.

Zirve Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Tekirdağ Şubesi, Rodosto Yapı, Samih Deniz, Erd Otelcilik, Akoğlu Meşrubat, Fetvacı Kardeşler İnşaat ve Birgür Turizm temsilcilerine plaket takdim edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.