"Bir Zamanlar Gazinoda" Bursa'da Sanatseverlerle Buluştu

"Bir Zamanlar Gazinoda" Bursa'da Sanatseverlerle Buluştu
BURSA (AA) - Haldun Dormen'in yazıp başrolünde oynadığı ve yönetmenliğini Ali Altuğ'un yaptığı "Bir Zamanlar Gazinoda" adlı tiyatro oyunu, Bursa'da...

BURSA (AA) - Haldun Dormen'in yazıp başrolünde oynadığı ve yönetmenliğini Ali Altuğ'un yaptığı "Bir Zamanlar Gazinoda" adlı tiyatro oyunu, Bursa'da sahnelendi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) sahnelenen oyuna, sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Dormen ile Kerem Atabeyoğlu'nun başrollerini üstlendiği Ruhsar Öcal ve Almila Uluer Atabeyoğlu'nun da rol aldığı oyun, tiyatroseverler tarafından uzun süre alkışlandı.

- Oyunun konusu

Yıllar önce yaptıkları tüm oyunlarla izleyenleri kırıp geçiren, herkesin gönlünde taht kurmuş iki eski komedyenin şöhreti, artık geçmişin tozlu sayfaları arasında kalmıştır. Geçmişte yaşanan tatsız bir olaydan dolayı bir gece yollarını ayırmışlar ve yıllarca bir daha görüşmemişlerdir. Fakat hiç beklenmedik bir anda gelen teklifle yeni bir proje için tekrar bir araya gelirler. Oyun, bu iki eski dostun aralarındaki husumeti çözüp, tekrar özledikleri o şöhrete kavuşmalarını anlatıyor.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.