BIRAKTIĞI YERDEN

BIRAKTIĞI YERDEN
Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş maçıyla tamamlayan Atiker Konyaspor, 100 gün sonra yine Beşiktaş maçıyla taraftarlarının karşısına çıkacak. Yeşil-beyazlılar bu maçı kazanarak evindeki yenilmezlik serisini 16 maça çıkarmayı hedefliyor

Spor Toto Süper Lig’de Büyükşehir Arena’da son maçını 18 Mayıs’ta Beşiktaş ile oynayan Atiker Konyaspor, 100 gün sonra taraftarının önüne yine Beşiktaş maçıyla çıkacak. 2016-2017 Turgay Şeren Sezonuna deplasmanda oynadığı Çaykur Rizespor maçıyla başlayan yeşil-beyazlı ekip, lige 1 puanlı başlangıç yaptı. Atiker Konyaspor, ikinci hafta maçında ise kendi evinde geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz geçen sezonda taraftarına Beşiktaş maçıyla veda etmiş ve bu maçı 2-1 kazanmıştı.

TARAFTARIYLA BULUŞUYOR

Yeşil-beyazlılar, uzun bir aranın ardından yarın yeniden taraftarlarına kavuşacak. Konyasporlu taraftarlar aylardır sabırsızlıkla beklediği takımını yarın Büyükşehir Arena’da destekleyecek. Sezon öncesinde 30 bine yakın kombine kartı satan Konyaspor, bu mücadeleye yoğun taraftar desteğiyle çıkacak.

100’ÜMÜZ GÜLSÜN

Geçtiğimiz sezonun son maçını 18 Mayıs’ta evinde Beşiktaş karşısında oynayan Konyaspor, tam 100 gün sonra yeniden taraftarlarının karşısına çıkacak. Temsilcimiz, sahasında oynayacağı sezonun ilk maçını kazanarak ilk galibiyetini almak amacında.

15 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Geçtiğimiz sezon tarihi bir başarı elde eden Atiker Konyaspor, iç sahada 15 maçtır yenilgi yüzü görmedi. Yeşil-beyazlılar Büyükşehir Arena’daki son yenilgisini geçtiğimiz yıl 29 Ağustos 2015 tarihinde oynanan Galatasaray’dan almıştı. Bu maçın ardından 15 iç saha maçına çıkan Konyaspor, 12 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Temsilcimiz iç sahadaki yenilmezliğini yarın Beşiktaş maçını kazanarak sürdürmek istiyor. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.