Bir maçtan ötesi

Bir maçtan ötesi
Atiker Konyaspor kötü gidişini Akhisarspor maçı ile bitirmek istiyor. Yeşil-beyazlılar, moral olarak da toparlanmak için çıkış maçı olarak gördükleri maçta başka bir sonucu yaşamak istemiyor.

Temsilcimizde gözler hafta içinde Mustafa Reşit Akçay’ın hafta içinde uyardığı forvetlerde olacak

5 hafta sonunda 1 galibiyet 4 mağlubiyetle ligin son sıralarında yer Atiker Konyaspor, bugün önemli bir maça çıkacak. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın yorumuyla Konyaspor’un rakiplerinden biri olan Akhisar’ı konuk edecek yeşil-beyazlılar, mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkacak. İçinde bulunduğu moral düşüklüğünden kurtulmak isteyen yeşil-beyazlılar, maç saatini beklemeye başladı. Karşılaşma bugün 14.00’da oynanacak.

9. RANDEVU

Atiker Konyaspor, Akhisarspor ile 9. kez karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar, daha önceki 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Bu maçlarda 10 gol atan temsilcimiz, kalesinde 8 gol gördü. Yeşil-beyazlı takım Konya'daki 4 maçta sahadan 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrıldı.

AKÇAY ESKİ TAKIMINA KARŞI

Daha önce 2014-2015 sezonunda Akhisar Belediyespor'da görev yapan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, eski takımına rakip olacak. Akhisar Belediyespor'un sezon başında kadrosuna dahil ettiği Ioan Hora da görev alması halinde eski takımına karşı forma giyecek. (Muhammed OYA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.