'Birliğimizi, kardeşliğimizi artırmak ana şiarımız olacak'

'Birliğimizi, kardeşliğimizi artırmak ana şiarımız olacak'
Başbakan Yıldırım, "Sadece dışarıda değil aynı zamanda ülkemizde, farklılıklarımızı zenginlik olarak görmek, birliğimizi, kardeşliğimizi daha da artırmak ana şiarımız olacak. Buna muhalefet partilerimiz de dahildir." dedi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, "Sadece dışarıda değil aynı zamanda ülkemizde, farklılıklarımızı zenginlik olarak görmek, birliğimizi, kardeşliğimizi daha da artırmak ana şiarımız olacak. Buna muhalefet partilerimiz de dahildir. Biz istiyoruz ki konuşalım, görüşelim, ortak zeminde, asgari müştereklerde birleşelim." dedi.


Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Genel Merkezi'nde teşkilat üyeleri tarafından program düzenlendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, telefonla Başbakan Binali Yıldırım'ı arayarak, partililerle bayramlaşmasını sağladı.

Müezzinoğlu'nun telefonuna cevap veren Başbakan Yıldırım, tüm AK Parti teşkilatının Ramazan Bayramı'nı kutladı.

"Biz istiyoruz ki konuşalım, görüşelim, asgari müştereklerde birleşelim"

Bayramın, kardeşliği, birliği, beraberliği daha da güçlendirdiği için herkesin müstesna günlerinden olduğunu ifade eden Başbakan Yıldırım, zor günlerden geçilen bu dönemde bayramların kenetlenme, bir ve beraber olma anlamında daha da önemli hale geldiğini söyledi.

65. Hükümet olarak başından beri "kardeşlik" dediklerini vurgulayan Yıldırım, "Dostlukları artırmayı, düşmanlıkları azaltmayı ana prensip olarak hayata geçiriyoruz. Bu bağlamda Akdeniz ve Karadeniz'i çevreleyen ülkeler başta olmak üzere bütün bölge ülkeleriyle dostluk, kardeşlik ve karşılıklı menfaat ilişkilerinde daha da güzel noktaya geleceğimize inanıyoruz. Sadece dışarıda değil aynı zamanda ülkemizde, farklılıklarımızı zenginlik olarak görmek, birliğimizi, kardeşliğimizi daha da artırmak ana şiarımız olacak. Buna muhalefet partilerimiz de dahildir. Biz istiyoruz ki konuşalım, görüşelim, ortak zeminde, asgari müştereklerde birleşelim. İnşallah her şey daha güzel olacak. Yarın bugünden daha güzel olacak" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.