Birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklar

Birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklar
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Karatay Sanayi oldu.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay özel önem verdiği Cuma buluşmalarına Ramazan Ayı’nda da devam ediyor. Selçuklu’da hizmet kalitesine katkı sağlayan buluşmalarda mahalle halkının istek ve önerilerini yerinde değerlendiren Başkan Altay, birim müdürlerine çözüm noktasında talimat veriyor.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Namazının ardından Karatay Sanayi esnaf ve vatandaşlarıyla bir araya geldi. Belediye hizmetleriyle ilgili olarak vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinleyen Başkan Altay’a ziyarette Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti. 
Selçuklu’da belediyecilik hizmetlerinin ilçenin her noktasında sorunsuz bir şekilde sürdürüldüğünü ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Ramazan ayında da halkımıza en iyi hizmeti sunmak amacıyla Çevre Koruma ve Kontrol, Zabıta, Park Bahçeler, Fen İşleri ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz sahada çalışmalarına devam ediyor” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR”
“Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın manevi güzelliklerinin yaşandığı şu günlerde yaşanan terör olaylarının üzüntüsünü yaşıyoruz” diyen Başkan Altay, “Bu saldırılar Türkiye’nin kalkınmasına, refah ve gelişimine engel olamayacak. Ülkemizin birlik ve beraberliğine, istikrarlı büyümesine, huzur ve barışına gölge düşürmek isteyen terör eylemleri amacına asla ulaşamayacaktır. Milletimiz birlik ve beraberlik ruhu, güvenlik güçlerimizin kararlı mücadelesi ile bu zor dönemi de aşacağız” diye konuştu.
Başkan Altay, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için görev yaparken hain saldırılar sonrası şehit olan tüm asker, polis ve güvenlik görevlilerimizin yanı sıra saldırılarda hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.