BİSMAK yurt dışı pazarını büyütüyor

BİSMAK yurt dışı pazarını büyütüyor
Gofret ve çikolata sektörüne gıda makineleri üreten Bismak Vural Makina, sektörü yakından takip ederek farklı ihtiyaçlara cevap verecek yenilikler yapmaya devam ediyor.

Bismak Vural Makina Sanayi’nin 17 yılı aşan üretimi boyunca gıda makineleri ve tesis kurma konusunda sahip olduğu bilgi ve tecrübesini sektöre yenilik olarak aktarmaya gayret gösterdiğini dile getiren Genel Müdür Vural Eldoğan “Firmamız iş geliştirme stratejileri ve AR-GE çalışmalarından hiçbir zaman ödün vermeden yoluna devam etmektedir. Buda firmamızın sürekli büyümesinin yolunu açmaktadır. Azim ve kararlılıkla yoluna devam eden Bismak Vural Makina 2015 yılına oranla yüzde 30 oranında büyüme sağlamıştır. Biz de bu gelişmeleri sektöre yenilik olarak yansıtmaya çalışıyoruz ve ülkemizde ilkleri gerçekleştiriyoruz.

 

BİSMAK, VURAL ÜRÜNLERİNİN YÜZDE 60’INI

DIŞ PAZARA YÖNELİK ÜRETİYOR

 

Kurulduğu günden itibaren gıda makineleri konusunda üretim yapan uzman kadrolarıyla gofret makineleri, çikolata makineleri, ve yeni ürünleri olan wafle makinelerini üretmeye başlayacaklarını belirten Eldoğan, ürünlerinin yüzde 60’ını da ihraç ettiklerini ifade etti. Şu anki üretim kapasitelerinden de bahseden Eldoğan, Bismak, Vural gerek iç piyasada gerekse dış piyasada tanınan ve ürünleri daima tercih edilen bir isim olmuştur. Bugün firmamız satışlarının yüzde 40’lık dilimini iç pazarlara, yüzde 60’lık dilimini ise dış pazarlara yönelik gerçekleştirmektedir. Rusya, Tacikistan,Macaristan Cezayir, Irak, Azerbeycan, Türkmenistan, Bulgaristan ve Romanya gibi ülkeler ihracat yaptığımız ülkelerin başında gelmektedir. Bu ülkelerdeki gıda sektörlerine en çok ihraç ettiğimiz makineler arasında çikolata ve gofret üretim hatları önemli bir yer tutmaktadır.”

 

ELDOĞAN: HİZMETTE DÜRÜSTLÜK VE KALİTE ŞART

 

Genel Müdür Eldoğan “Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir. Bu prensiple çalışan Bismak Vural Makina olarak geleceğe dönük hedeflerimiz arasında iş yeri genişletme, iş geliştirme-genişletme, yurt dışında bayilik hizmetleri vermek, üretim hacmini genişletmek ve ihracat gerçekleştirdiğimiz ülke sayısını artırmak gibi yatırımlar yer almaktadır.” Dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.