"Biz Brad'le ayrılamayız"

"Biz Brad'le ayrılamayız"
Angelina Jolie'den çarpıcı açıklamalar

Güzel yıldız Angelina Jolie yönetmenliğini yaptığı 'Unbroken' filminin heyecanını yaşıyor. 20 Şubat'ta vizyona girmesi beklenen filmini tamamlayan ve yorucu bir dönem geçiren Jolie, özel yaşamına dair çarpıcı detayları Radikal'e anlattı.

Brad Pitt'le evlendikten sonra kendisini daha farklı hissettiğini söyleyen Jolie "Bizim hayatımızda bir eksiklik olduğu için evlenmeyi seçmedik. Çocuklarınıza olan bağlılığınızdan ‘boşanmak’ ya da bu bağlantıya arkanızı dönüp gitmeniz gibi bir şey söz konusu değil. Sanırım biz birbirimize ne kadar bağlı olduğumuzu tekrar hatırlamak ve bunu da daha derin bir şekilde yapmak istedik. Evlendiğimden beri kesinlikle farklı hissediyorum. Karım ya da kocam kelimelerini kullandığınız zaman daha farklı bir sıcaklık hissediyorsunuz" dedi.

"HARİKA BİR ADAMLA EVLİYİM"

Çocuklarıyla yakından ilgilendiğini dile getiren ünlü yıldız, iş ve ev hayatının bazen kendisini çok yorduğunu da itiraf etti. Angelina Jolie sözlerini şöyle sürdürdü: "Harika bir kocam olduğu ve beni çok fazla desteklediği için çok çok talihli olduğumu düşünüyorum. Sevdiğim bir işi yapıyorum ve kocamla işbölümü yapabiliyoruz." Seksi oyuncu düğününe dair detayları da anlattı: " Ah, o kadar şekerdi ki… Olayı en güzel kılan yönü de, çocukların düğün için duydukları heyecandı. Çok fazla havasına girdiler. Knox ve Shiloh oturup yüzük taşıdıkları yastıkları kendileri diktiler. Biz onlara hiç böyle bir şey söylemedik. Onlara sadece yüzükleri taşıyacaklarını söyledik ve bunları yastıkların üzerinde taşımaları gerektiğine dair bir şey söylemedik. Belki de bir filmde ya da çizgi filmde görmüşlerdir. Knox önceleri bir palamutla denemeler yaptı. Sonra bir gün eve gittiler ve oturup küçük yastıklar dikmeye başladılar. Sonra düğünde okuyacağımız yeminlerimizi yazdılar ve her şey inanılmaz komikti. Oldukça fazla eğlendik ve öyle çok da büyük, şaşalı bir düğün olmadı. Her şey çok kişiseldi ve çok da harikaydı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.