'Bizde bu aşk olduğu sürece Beşiktaş'a hizmetimiz bitmeyecek'

'Bizde bu aşk olduğu sürece Beşiktaş'a hizmetimiz bitmeyecek'
Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, "Bizde bu aşk ve sevda olduğu sürece Beşiktaş'a hizmetimiz bitmeyecektir. Allah yarın o kupayı kaldırmayı nasip etsin" dedi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Bizde bu aşk ve sevda olduğu sürece Beşiktaş'a hizmetimiz bitmeyecektir" dedi.

Siyah-beyazlı kulübün, BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen 2015 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısında konuşan Orman, sıkıntılı günleri geride bıraktıklarını söyledi.

Beşiktaş Kulübünün yarın yapılacak olağan seçimli genel kurulunda tek aday olan Orman, camianın desteğini hep arkasında hissettiğini anlatarak, "Desteğinizi hep arkamızda hissettik ve Beşiktaş için çalıştık. Bizde bu aşk ve sevda olduğu sürece Beşiktaş'a hizmetimiz bitmeyecektir. Dün ne heyecandaysak yarın da aynı heyecanla devam edeceğiz. Beklentiler çok yukarı çıktı. Allah bizi size mahcup etmesin ve nice başarıları nasip etsin. Allah yarın da kupayı kazanmayı nasip etsin." diye konuştu.

"Beşiktaş'ta bir sayfa kapanmıştır"
Fikret Orman, Beşiktaş'ta göreve geldiklerinde büyüyerek borç sarmalından kurtulmaya çalıştıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Beşiktaş artık bir sayfayı kapatmış durumdadır. Artık rakiplerinin üçte biri civarında gelir elde eden bir kulüpten, onlardan daha fazla gelir elde eden kulüp haline gelmiştir."

"Borcu 100 milyon doların altında indirmemiz lazım"
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni dönemde kulübün borçlarını düşürmeye çalışacaklarını anlatarak, "Önümüzdeki 3 sene sonunda Beşiktaş'ın borcunu 100 milyon doların altına indirecek bir hale getirmemiz lazım. Bütün çalışmalarımızı bunun üzerine yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.