"Bize yakışan sonuçlar alacağız"

"Bize yakışan sonuçlar alacağız"
A. Konyaspor’un tecrübeli defans oyuncusu Ali Turan, ilk düşüncelerinin hafta sonu deplasmanda oynayacakları Antalyaspor maçını kazanmak olduğunu belirterek, UEFA Avrupa Ligi'nde de ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Kayacık Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi konuşan yeşil-beyazlı takımın tecrübeli savunma oyuncusu Ali Turan, milli maç arasını iyi geçirdiklerini ve Eskişehirspor ile yaptıkları hazırlık maçını 1-0 kazandıklarını hatırlatarak, "O maçta eksiklerimizi gördük. Oynamayan arkadaşlarımızda forma şansı buldu. Yeniden Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladık. Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Oradan galibiyetle dönmek istiyoruz. Ligin ilk 2 haftasını 6 puanla geçebilirdik ama olmadı. İki maçta da galibiyeti kaçıran taraf bizdik. İnşallah Antalyaspor maçını kazanıp yavaş yavaş yukarı çıkarız" şeklinde konuştu.
Atiker  Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi grubunu da değerlendiren deneyimli oyuncu Ali Turan, "Önemli olan lig ama ilk defa Avrupa'da mücadele edeceğiz. Çıkıp bize yakışan futbolu sergileyip, iyi bir Atiker  Konyaspor seyrettirmek istiyoruz. Bize yakışan futbolla kendi adımızdan söz ettirmek amacındayız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.