Murat Güzel

Murat Güzel

Bizzat Cumhurbaşkanı takip ediyor

Bizzat Cumhurbaşkanı takip ediyor

AK Parti Milletvekili aday adayı Ömer Lütfi Ersöz, bu topraklar üzerinde birilerinin güçlü bir devlet ve güçlü bir lider istemediğini vurgulayarak başladı Bera Otel’de düzenlediği basın toplantısında konuşmasına. Siyasetin kendileri için erdem ve ahlak meselesi olduğunu belirten Ersöz’e toplantı esnasında destek veren isimler arasında Kombassan Holding’in eski yöneticisi Nihat Abayhan da yer alıyordu.

Ömer Lütfi Ersöz’ün uzun süren konuşmasında değindiği en önemli konunun Başkanlık Sistemi tartışmaları olduğunu söyleyelim.

NUMUNE İNŞAATI ERDOĞAN’IN TAKİBİNDE

Konya Numune Hastanesi’nin “akıllı hastane” formatında yeniden yapılması süreci epey sancılı geçmişti önceki dönemlerde.

2011’de ihale edilen hastane yapılan büyük yanlışlar sebebiyle 4 senede bitirilmesi gerekirken, geçen yıl AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu’nun gayretleriyle hazırlanan yeni projeyle birlikte tekrar ihale edildi.

İkinci ihaleyi kazanan firma büyük bir çaba ve hızla hastane inşaatı sürdürüyor şimdilerde.

Hastane inşaatındaki gelişmeleri doğrudan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takip ettiğini, her türlü gelişmeden anında haberdar edildiğini ve düzenli olarak çalışmalar hakkında bilgilendirildiğini de kaydedelim.

İnşaatı sürdüren firmaya hak edişlerinin zamanında ödenmesiyle beraber hastanenin yapım sürecinin ihalede ön görülen sürede tamamlanmasına bu yüzden kesin gözüyle bakılıyor.

Yeni bir hastane olmaması, var olan bir hastanenin yenilenmesi dolayısıyla Numune inşaatının zamanında tamamlanması Konya’daki sağlık hizmetlerinin en önemli meselesi olarak görünüyor.

Hastane inşaatı tamamlandığında Konya sağlık hizmetleri açısından epey rahatlayacak.

Cumhurbaşkanının inşaatın hızlı sürmesine gösterdiği yakın ilgi de bunu sağlayacak umudunu taşıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Murat Güzel Arşivi
SON YAZILAR