BMC'den çocuk şenliği

BMC'den çocuk şenliği
BMC Genel Müdürü Menkü: - "Büyük bir şirket olmak için en değerli varlığımız çocuklarımız"

İZMİR (AA) - Türkiye'nin önde gelen otomotiv sanayi kuruluşu BMC'nin İzmir fabrikasında görevli personelin çocukları için şenlik düzenlendi.

Şirketin Pınarbaşı'ndaki fabrikasında gerçekleştirilen etkinliğe aileleriyle gelen çocuklara palyaçolar tarafından hediyeler verdi. Her yaş grubu düşünülerek oluşturulan oyun alanlarında eğlenen çocuklar, sihirbaz, kukla, hokkabaz ve animasyon gösterilerini ilgiyle izledi.

BMC Genel Müdürü Mustafa Menkü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, BMC'nin ilk kez böylesine büyük bir etkinlik gerçekleştirdiğini belirterek, "Bizler çok büyük şirket olmak istiyoruz. Büyük bir şirket olmak için, en değerli varlığımız çocuklarımız, dolayısıyla çalışanlarımızla beraber çok büyük ve çok güçlü bir aile olmak hedefimiz. Tabi bu bağları oluştururken bu gibi etkinliklerle devam edeceğiz. İlk etkinliğimizi de çocuklarımızla yapmak istedik." dedi.

Şenliğe, çalışan ve yakınlarıyla birlikte 2 bin kişiyi aşkın kişinin katıldığını anlatan Menkü, bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

BMC'de 25 yıldır çalışan Abidin Dinç, işini sevdiğini ve burada çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Biz bir BMC'liyiz, biz bir BMC ailesiyiz. Bu büyük ailenin fertleri olmaktan mutluluk duyuyoruz." diye konuştu.

Etkinliğe katılan 9 yaşındaki Nazan Dinç ise şenlikte çok eğlendiğini söyledi. En çok sihirbaz gösterisini beğendiğini aktaran Dinç, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.