Bodrum'da "Avusturya Günleri" Başlıyor

Bodrum'da "Avusturya Günleri" Başlıyor
Muğla'nın Bodrum ilçesinde 7-21 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında, Avusturyalı Caz grupları sahne alacak ve Avusturya filmleri gösterilecek

MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde 7-21 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında, Avusturyalı Caz grupları sahne alacak ve Avusturya filmlerinden seçkiler sunulacak.

Bodrum Ticaret Odası'ndan (BODTO) yapılan açıklamada, Bodrum Belediyesi ve Avusturya Kültür Ofisi iş birliğinde düzenlenen "Avusturya Günleri" etkinliklerinin Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceği bildirildi.

7 Mart akşamı düzenlenecek ilk etkinlik, "Triple Ace - Colours in Jazz" grubunun vereceği caz konseriyle başlayacak. Türkiye'den önce Amerika, Cuba, İsrail, Vietnam, Tayland, Endonezya, Rusya, Moğolistan, Meksika, Tunus, Ukranya ve Güney Afrika'daki festivallerde sahne alan grup, Bodrum ilçesinde sanatseverlere keyifli bir müzik ziyafeti sunacak.

Oliver Kent, Ui Langthaler ve Dusan Novakos'tan oluşan üçlü, Viyana'nın en ünlü caz kulüplerinde de sahne alıyor.

Avusturya Günleri kapsamında "Ars Electronica Animasyon Filmleri", "Tricky Women" Avusturyalı Kadın Yönetmenler Animasyon Filmleri ve Cobario Dünya Müziği Konseri düzenlenecek.

Mart ayı boyunca Bodrumlu sanatseverlerle buluşacak konserler ve film gösterimleri ücretsiz ve halka açık olacak.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.