Bodrum'da Silahlı Tehdit İddiası

Bodrum'da Silahlı Tehdit İddiası
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, başka bir plaj işletmesi çalışanlarını silahla tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan plaj işletmesi çalışanı 2 kişiden 1'i tutuklandı

MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde, başka bir plaj işletmesi çalışanlarını silahla tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan plaj işletmesi çalışanı 2 kişiden 1'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Gümbet Mahallesi'ndeki iki plaj işletmesi çalışanları arasında park yeri nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, H. Beach isimli işletme sahibinin çalışanı ve yakını olan A.K. ile C.K'nin, R.A. beach çalışanlarına yönelik silahlı tehditte bulundukları iddiası üzerine, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Yapılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden A.K. sevk edildiği mahkemece tutuklanırken, 18 yaşından küçük olduğu belirtilen C.K. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.