Bolu'da "İzdes" Toplantısı

Bolu'da "İzdes" Toplantısı
İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kılıç:- "Birlikte yönetim, katılımcı yönetim anlamında İZDES projemizin ikinci etabını Bolu'da başlatmış oluyoruz"- "Proje kapsamında 81 ili ziyaret edeceğiz. Bakanlığın kanunda tanımlı görevlerini ne kadar başarılı

BOLU (AA) - İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Erkan Kılıç, Bakanlığın uygulamaya koyduğu İzleme ve Değerlendirme Sistemi'ne (İZDES) ilişkin, "Birlikte yönetim, katılımcı yönetim anlamında İZDES projemizin ikinci etabını Bolu'da başlatmış oluyoruz." dedi.

Kılıç, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, proje kapsamında 81 ili ziyaret edeceklerini belirterek, Bakanlığın kanunda tanımlı görevlerini ne kadar başarılı bir şekilde yerine getirip getirmediğini bizzat hizmeti alan vatandaşlar ve sivil toplum örgütleri ile görüşerek tespit etmeye çalışacaklarını söyledi.

İçişleri Bakanlığı olarak gelecek dönemde hangi adımların atılması gerektiği noktasında bir çalışma başlatıldığını aktaran Kılıç, şunları kaydetti:

"Merkez ve taşra, İçişleri Bakanlığı ve Valilikler arasındaki bağlantıyı da bir şekilde vatandaş lehine gerçekleştirmek üzere İZDES projesini başlattık. Sayın Bakanımız bu projeye çok önem veriyor. Bizler de zaten yeni yönetim anlayışında yönetişim, karşılıklı yönetim konularına önem veriyoruz. Bu son derece önemli. Dünyanın gündeminde olan bir yönetim anlayışı."

Toplantıda İçişleri Bakanlığı, Jandarma, Emniyet Genel Müdürlüğü ve mahalli idarelerden yetkililerin olacağını belirten Kılıç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Stratejiden uzman arkadaşlarımızla beraber gün boyunca İçişleri Bakanlığı'nın vermiş olduğu hizmetlerin başarı, memnuniyet düzeyini ölçmeye çalışacağız. Sahadan almış olduğumuz değerli bilgileri de Bakanlığa götürerek, 'yapabileceklerimiz, eksik olan hususlar veya memnuniyet düzeyini nasıl arttırabiliriz' konularında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlikte yönetim, katılımcı yönetim anlamında İZDES projemizin ikinci etabını Bolu'da başlatmış oluyoruz. Bu projenin hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.