Boluspor Galibiyet Serisi Peşinde

Boluspor Galibiyet Serisi Peşinde
- Kulüp başkanı Çarıkçı:"Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Takımın morali de oynanan futbol da iyi"


BOLU (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirterek, "Takımın morali de oynanan futbol da iyi." dedi.

Kent merkezindeki bir otelde basın mensuplarına açıklamada bulunan Çarıkçı, takımın sezona iyi başladığını, ara transfer döneminde kadroya takviye yaptıklarını ancak ligin ikinci devresinde istenen başarıyı yakalayamadıklarını söyledi.

Ligin geride kalan bölümünde hedefledikleri puana ulaşamadıklarını vurgulayan Çarıkçı, "Geçmişe göre ne kadar başarılı görülsek de ben bu başarıyı kabul etmiyorum. Bunu teknik heyetle paylaştım. Ligde almış olduğumuz 35 puan, bana göre iyi bir puan değil. Bana göre 12 puanlık bir kaybımız oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Çarıkçı, geçmişe sünger çektiklerini ifade ederek, "Giresunspor maçında iyi oynadık. Ligde 4. sırada bulunan takımı yendik. Önümüzde Büyükşehir Gaziantepspor maçı var. Bundan sonra ilk 6'ya nasıl girebiliriz bunun hesabını yapıyoruz." diye konuştu.

Ligde kalan maçlarına odaklandıklarını anlatan Necip Çarıkçı, "Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Takımın morali de oynanan futbol da iyi. Bu futbolu, Eskişehirspor ve Giresunspor maçlarında gösterdik. Belki ilk 2'den çıkamayız ancak ilk 6'dan çıkarız." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.