Boluspor'da 10 maç sonra gelen galibiyet

Boluspor'da 10 maç sonra gelen galibiyet
Kulüp başkanı Abak:"Boluspor olarak, 10 haftanın ardından güzel bir galibiyet aldık"


BOLU (AA) - Giresunspor'u 2-1 yenerek PTT 1. Lig'de 10 maç sonra galip gelen Boluspor'da büyük sevinç yaşanıyor.

Lige play-off hedefiyle başlayan ve 10 maçtır kazanamayan Boluspor, sahasında ağırladığı Giresunspor'u 2-1 yenerek, puanını 39 yapıp 12'inci sıraya yerleşti. Kırmızı-beyazlılar, kazandıkları 3 puanla da küme düşme potasından da uzaklaşmış oldu.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımda gol yıllarında sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Giresunspor karşılaşmasında bu hastalığı yendik. Üzerimizdeki stres de azaldı. Ligin bitmesine çok az bir süre kaldı ve oynayacağımız 3 maç var. Ligi iyi bir noktada bitirmek istiyoruz." dedi.

Abak, Adanaspor, Kardemir Karabükspor ve Samsunspor maçlarında birçok gol pozisyonunu kaçırdıklarını dile getirdi.

Gol pozisyonuna girmelerine rağmen gol atamadıklarını vurgulayan Abak, "Üzerimizde ağır bir baskı vardı ve futbolcularımızın da rahatlaması gerekiyordu. 10 haftanın ardından gelen bu galibiyetle futbolcularımız rahatladı. Boluspor olarak, 10 haftanın ardından güzel bir galibiyet aldık. 10 maç galibiyet alamamak çok uzun bir süreydi. Bir iki maç daha olmuş olsaydı şimdi farklı bir pozisyondaydık. Allah böyle nasip etti." ifadelerini kullandı.


- "Finansal anlamda başarı sağladık"

"Sayısal olarak başarı sağlanmasa da finansal anlamda büyük başarılar sağladık" diyen Abak, bunun da 28 Mayıs'ta yapılacak kongrede görüleceğini söyledi.

Abak, Boluspor'da başkanlığa 2,5 yıl önce kimsenin talip olmadığına dikkati çekerek, şimdi 50 gün önceden 2 başkan adayının talip olduğunu, bunun da Boluspor Kulübünde işlerin iyi gittiğini gösterdiğini sözlerine ekledi.


- En son Adana Demirspor'u yenmişti


Boluspor, PTT 1. Lig'de en son 20. haftada Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etmişti. Daha sonra oynadığı 10 maçta 6 beraberlik, 4 de mağlubiyet alan kırmızı-beyazlılar, galibiyete hasret kalmıştı.

Boluspor, Giresunspor karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle 10 maç süren galibiyet hasretine son verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.