Bomba gibi dönecekler

Bomba gibi  dönecekler
Atiker Konyaspor, yeni sezonun son hazırlık etabına Avusturya’da başladı. Yeşil-beyazlılar dün ilk çalışmasını gerçekleştirirken, yarından itibaren güçlü rakiplerle hazırlık maçları oynayacak

2017-2018 sezonu hazırlıklarının ilk iki bölümünü Konya ve Erzurum’da gerçekleştiren Atiker Konyaspor, son kamp dönemi çalışmalarına Avusturya’da başladı. Yeşil-beyazlılar, dün ilk çalışmasını yaparken, yeni transferler de takımla birlikte çalıştı. Erzurum kampı yeşil-beyazlılar için oldukça verimli geçerken, teknik heyet takımın uyumundan oldukça memnun.

GÜÇLÜ RAKİPLERLE MAÇ

Avusturya kampında 4 hazırlık karşılaşması oynayacak yeşil-beyazlıların rakiplerinden biri değişti. Özbekistan milli takımının vize problemi yaşanması nedeniyle Al Feiha ile maç oynanacak. Yeşil-beyazlıların maç takvimi şöyle: 19 Temmuz’da Bundesliga takımlarından Freiburg FC, 22 Temmuz’da Al Feiha, 25 Temmuz’da yine Bundesliga’nın güçlü ekibi RB Leipzig ve 27 Temmuz’da ise Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımı ile hazırlık maçları oynayacak.

 

28’İNDE BİTİYOR

 

Yeşil-beyazlılar Avusturya kampına dün başlarken, çalışmalar 28 Temmuz’a kadar sürecek. Hazırlık maçlarıyla beraber yüklemelerin de yapılacağı kampta, Mustafa Reşit Akçay uyum sorunun aşılması için çeşitli antrenman metotları uygulayacak. Tecrübeli hoca bir ya da 2 transfer daha isterken, özellikle kaliteli bir stoperin daha takıma katılması bekleniyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.