Bonservis muamması

Bonservis muamması
Atiker Konyaspor Rumen golcü Hora ile 3 yıllık imza atarken, tecrübeli golcü için 550 bin Euro bonservis bedeli ödendiği öğrenildi. Ödendiği iddia edilen rakam Konyaspor için son yılların en yüksek bonservis bedeli oldu

Transferde hata yapmamak için ağırdan alan Atiker Konyaspor, 2. yabancı oyuncu transferini Rumen golcü Ioan Hora ile yaptı. Geçen sezon Romanya liginde 20 gol atan Hora ile Cuma günü 3 yıllık anlaşmaya imza atıldı. İmza töreni esnasında oyuncuya ödenen bonservisten bahsedilmezken, futbol siteleri yabancı golcü için Konyaspor’un bonservis ödediğini açıkladı.

550 BİN EURO

İmza töreninde yöneticiler bonservis konusunda herhangi bir açıklama yapmazken, akşam saatlerinde ulaştığımız yönetici Hora için bonservis bedeli ödenmediğini belirtti. Akşam saatlerinde dünyaca ünlü futbolcu bilgi sitesi www.transfermarkt.com sitesi oyuncunun bonservis bedelinin 550 bin Euro olduğunu açıkladı.

ÖDEDİK

Hora ile ilgili bonservis bedelinin olduğu bilgisinin ardından başka bir yönetici de oyuncuyu bonservis bedeli ödendiğini açıklarken, rakam hakkında bilgi vermedi. Yetkililerin bonservis bedeli ile ilgili açıklama yapacağını belirten Konyaspor yöneticisi ısrarla rakam vermekten kaçındı. Transfermarkt’ın rakamına göre, Hora, Konyaspor’un son yıllarda en yüksek transfer bedeli ödediği oyunculardan biri oldu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.