Bornova Kitap Fuarı'nda Selçukya rüzgarı

Bornova Kitap Fuarı'nda Selçukya rüzgarı
Selçukya Kültür Sanat Derneği şair ve yazarları İzmir Bornova Kitap Günleri’nde kitapseverlerle buluştu.

Her hafta düzenlemiş olduğu şiir akşamları ve kendine has çizgide gerçekleştirdiği kültür sanat etkinlikleri ile şehrin markası haline gelen Selçukya Kültür Sanat Derneği şair ve yazarları İzmir Bornova Kitap Günleri’nde kitapseverlerle buluştu.

Salih Sedat Ersöz,Tayyar Yıldırım,Fatma Çetin Kabadayı,Hasan Ukdem,Saliha Değirmenci Yavaş,Kazim Öztürk,Prof.Dr.Hüseyin Muşmal,Sevil Köse ,Bülent Keskin ve Yakup Çak'dan oluşan Selçukya Heyeti 3.Bornova Kitap Günleri’nde İzmir Yazarlar Kooperatifi standında kitaplarını imzaladılar.

Konuyla alakalı bir açıklama yapan Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Ukdem, “Selçukya Kültür Sanat Derneği olarak yapmış olduğumuz etkinliklerle ülke çapındaki edebiyatçılarla ve şiirseverlerle bir gönül köprüsü kurduk. İzmir Yazarlar Kooperatifi’nin daveti üzerine dernek olarak Bornova Kitap Günleri’ne katıldık burada hem derneğimizi hem de Konya’mızı tanıttık. Bundan sonrada çalışmalarımıza aynı hızla devam edeceğiz" dedi.

selcukya-1.jpg

selcukya-2.jpg

selcukya-3.jpg

selcukya-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.