Borsa yatırımcısına düşüş uyarısı

Borsa yatırımcısına düşüş uyarısı
 Editör
Borsada yatırım yapan yatırımcılara satış baskısı konusunda uyarı yapıldı.

Borsada son günlerde devam eden satış baskısı ve halka arzlarda yaşanan ani düşüşler borsa yatırımcısının tedirgin etti.

BORSA SATIŞ BASKISINA GİRDİ

Konuyla ilgili konuşan uzmanlar şu ifadeleri kullandı:

“Borsada 7 Ekim’de Orta Doğu’da savaşı çıktı. Bizim borsamız 1 aylık satış baskısı altına girdi 7300’e kadar çekildi. Savaş fiyatlamasının ortadan kalkmasının ardından borsada stabil hareket var. Bir türlü 8 binin üzerini atamayan bir borsadan söz ediyoruz. 7500’lerin dip olduğu süreçteyiz. 7500’lerin altına inmeyen 8 binin üstüne çıkmayan bir borsa var. TL mevduat faizleri çok güçlü arttı. Borsadan çıkıp faize giden yatırımcı var.

'YARIN SERT SATIŞ GÖREBİLİRİZ’

Altın arttı, Son Fed kararı ile artmaya devam edecek. 2024 altının yılı olacak, altına giden yatırımcı var. Kripto paralara giden yatırımcılar var. Zaten sığ bir piyasadayız, ardı ardına gelen halka arzlar borsada baskı yaratıyor. Yarın borsada bankalar öncülüğünde sert satış görebiliriz kanaatindeyim.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.