Borsa'da 6 hisseyle ilgili tedbir kararı

Borsa'da 6 hisseyle ilgili tedbir kararı
Her geçen gün yatırımcı sayısında rekor kıran Borsa İstanbul KAP açıklaması ile Barış Görmüşoğlu hakkında 6 hissedeki işlemleri nedeniyle tedbir kararı aldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. maddesi çerçevesinde, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. (GSRAY), Enerjisa Enerji A.Ş. (ENJSA), Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş. (PASEU), Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB), İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ISGYO) ve Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (VKGYO) paylarının piyasasında, Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle aşağıda adı belirtilen yatırımcı hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 09/11/2023 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" tedbirleri uygulanacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.