“Boşandım, mutluyum”

“Boşandım, mutluyum”
Konya’da benzerine ender görülen bir olay yaşandı. Bir vatandaş mutsuz evliliğin ardından aracını gelin arabası gibi süsleyip, “mutluyum, boşandım” diyerek boşanmayı kutladı

Konya’da benzerine ender görülen bir olay yaşandı. Seydişehir’de bir vatandaş mutsuz evliliğinin ardından eşinden boşanırken, bu olayı ilginç bir şekilde kutlamayı tercih etti. Aracını gelin arabası gibi süsleyen vatandaş, “mutluyum, boşandım” dedi.

Vatandaşların bazıları, “Allah Teâlâ'nın helal kıldığı ancak hoşlanmadığı helal; boşanmadır. Evliliğin teşvik edilmesi gereken yerde boşanmanın reklamının yapılması hoş değil. Talihsiz bir evlilik olmuş olabilir. Bunun böyle reklam edilmesi doğru değil” derken, bazı vatandaşlar da “esprili bir yaklaşım olmuş” diyerek vatandaşa desteğini iletiyorlar.  

32 yaşındaki Hayrettin Deniz isimli vatandaş ise 3 yıldır boşanmak için uğraştığını belirterek, "Seydişehir Asliye Hukuk Mahkemesi boşanmayı onayladı. Boşanmanın sevinci ile aracımı gelin arabası gibi süsleyip, Seydişehir Sokakları'nda tur attım" dedi.

HABER-FOTO: Abdullah Leblebici

 

img_20170810_120502.jpg

img-20170810-wa0001.jpgimg-20170810-wa0002.jpg        

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.