Boydak Holding Yönetimine Kayyum Atandı

Boydak Holding Yönetimine Kayyum Atandı
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Boydak Holding yönetimine kayyum atandı

KAYSERİ

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında merkezi Kayseri'de bulunan Boydak Holding'e kayyum atandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Kayseri 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından holding yönetimine 5 kişilik kayyum atanmasına karar verildi.

Kayyumlar Ramazan Arslan, Ramazan Erikli, Ahmet Ziya Beşparmak, Mustafa Karakaya ve Yurdagül Kezban Kılıç Aksungur, polis ekipleri nezaretinde holdingin Organize Sanayi Bölgesi'ndeki merkez binasına girdi.

Holdingin eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak ile holding yöneticilerinden Şükrü, İlyas ve Bekir Boydak, Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı'na yönelik operasyon sonucu tutuklanmış, gözaltına alınan yönetim kurulu başkanı Mustafa Boydak yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Holding yöneticilerinden Memduh Boydak da FETÖ'ye finans desteği sağlandığı iddiasıyla daha önce başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

Muhabir: Tevfik Işık

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.