Bozkır Bimder Huzur Sohbetlerine Besmele ile Başladı

Bozkır Bimder Huzur Sohbetlerine Besmele ile Başladı
Bozkır İmam Hatip Mezunları ve Gönüllüleri Derneği Huzur Sohbetleri ilk gecesinde yoğun katılımla gerçekleşti. Bimder Kültür Merkezinde ki Bimder'in gerçekleştirdiği sohbetlerin ilk konuğu İlahiyatçı Seyit Ali Koçak oldu.

Huzur Sohbetlerni ilki Bimder Kültür Merkezinde eğitim gören ve yurtta kalan öğrenciler tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle ile başladı. 


Bimder Kültür Merkezindeki sohbetin başında kısa bir konuşma yapan Bimder Başkanı Mehmet Görür, "Bimder'in Huzur sohbetlerine bugün güzel bir başlangıç yapıyoruz.

Bimder yeni mekanında, her hafta birbirinden farklı konularla bu yılı dopdolu geçirecek. Yapmış olduğumuz bu tüm etkinliklerimize desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. 

Bu gün gerçekleştirmiş olduğumuz sohbette katılımın güzel olması bizleri sevindirdi ve bizim önümüzdeki haftalarda da gerçekleştireceğimiz sohbetlerden istifade edecek olan insanların göstergesi, nasipse bu hafta işlenen programdan sonra bir sonraki sohbetimize geldiğinizde eşinizi dostunuzu davet ederseniz bu haftaki güzel bilgilerden sevdiğimiz daha fazla insan istifade edebilir" diyerek tüm Bozkırlı erkekleri ve bayanları Bimder yönetimi olarak düzenledikleri sohbetlere davet etti.
 

İlahiyatçı Seyit Ali Koçak Bimder'in düzenlemiş olduğu Huur Sohbetlerinin başlangıcına katılması dolayısıyla sohbetin hayırlara vesile olmasını diledi ve Besmele ile başlayıp "Besmele" konusunu işledi. Bu hafta sonu 22.11.2014 Cumartesi günü yatsı namazı sonrası ilahiyatçı yazar Sıtkı İsen tarafından sohbet gerçekleştirilecektir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.