Boztepe'de Fidan Dikimi

Boztepe'de Fidan Dikimi
KIRŞEHİR (AA) - TEMA Vakfı Kırşehir Temsilciliği üyeleri, Boztepe ilçesinde fidan dikti.Kırşehir Temsilcisi Yrd. Doç Dr. Sultan Kıymaz, yaptığı yazlı...

KIRŞEHİR (AA) - TEMA Vakfı Kırşehir Temsilciliği üyeleri, Boztepe ilçesinde fidan dikti.

Kırşehir Temsilcisi Yrd. Doç Dr. Sultan Kıymaz, yaptığı yazlı açıklamada, Boztepe Belediyesi ve Kırşehir Doğa Sporları ve Trekking grubu işbirliğiyle Bağbaşı Mahallesi'nde 200 fidanı toprakla buluşturduklarını ifade etti.

Gelecek nesillere sağlıklı yaşanabilir yeşil bir çevre bırakmak gayretiyle bu etkinliği gerçekleştirdiklerini vurgulayan Kıymaz, fidanların Kırşehir Orman İşletme Müdürlüğünden temin edildiğini aktardı.

Fidan dikimi etkinliklerinin devam edeceğini dile getiren Kıymaz, "Fidan teminini sağlayan Kırşehir Orman İşletme Müdürümüz Reşat Karaca’ya, fidan dikim alanlarının hazırlanmasını sağlayan Boztepe Belediye Başkanımız Ramazan Aydın’a ve Boztepe Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.