Brezilya Copa America'da farklı kazandı

Brezilya Copa America'da farklı kazandı
Futbolda ABD'de 100. yıl anısına düzenlenen Copa America'da oynanan B Grubu karşılaşmalarında Brezilya Haiti'yi 7-1 mağlup etti, Ekvador ile Peru ise 2-2 berabere kaldı

Futbolda ABD'de 100. yıl anısına düzenlenen Copa America'da oynanan B Grubu karşılaşmalarında Brezilya Haiti'yi 7-1 mağlup etti, Ekvador ile Peru ise 2-2 berabere kaldı.

Günün ilk maçında Brezilya ile Haiti karşı karşıya geldi. Orlando'nun Camping World Stadı'nda oynanan mücadelede Brezilya, 14. ve 29. dakikalarda Philippe Coutinho, 35. dakikada Renato Augusto'nun golleriye ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. İkinci yarıda da hızını kesmeyen Brezilya, 59. dakikada Gabriel, 67. dakikada Lucas Lima, 86. dakikada Renato Augusto ve 90+2'nci dakikada Coutinho ile gollere devam etti. Haiti'nin tek golünü ise 70. dakikada James Marcelin kaydetti ve maç 7-1 Brezilya'nın üstünlüğüyle sona erdi. Liverpool'un orta saha oyuncusu Coutinho, Copa America'da 2007'de hat-trick yapan Robinho'nun ardından Brezilya adına ilk kez bir maçta 3 gol atan isim oldu.

Ekvador ile Peru berabere kaldı
Grubun ikinci maçında, Glendale şehrinin University of Phoenix Stadı'ndaki mücadelede, Peru, 5. dakikada Christian Cueva ve 13. dakikada Edison Flores ile 2-0 öne geçtiği maçta 39. dakikada Ener Valencia ve 49. dakikada Miler Bolanos'un gollerine engel olamadı. Karşılaşmanın 90. dakikasında Ekvadorlu Gabriel Achilier'in kırmızı gördüğü maç, 2-2 berabere bitti.

Turnuvada yarın C Grubu'nda TSİ 02.30'da Uruguay-Venezuela ve TSİ 05.00'da Meksika-Jamaika karşılaşmaları oynanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.