Britanyalı öğretmene Kartal’da suikast

Britanyalı öğretmene Kartal’da suikast
Kartal'da bir anaokulunda İngilizce öğretmeni olan Büyük Britanya uyruklu Katie Erorbay, kendisine takıntılı olan şahıs tarafından silahla vurularak öldürüldü.

İstanbul Kartal'da bir anaokulunda İngilizce öğretmeni olan Büyük Britanya'lı olan Katie Erorbay, kendisine takıntılı olan kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Öğretmeni öldüren katil zanlısı kendi kafasına ateş ederek intihar etmek istedi. Şahsın kadını silahla vurduğu ve sonrasında kendi kafasına ateş ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

iha-20240202aw133411-3.jpg

Olay, Kartal'da dün saat 15.20 esnalarında yaşandı.

İddiaya göre, bir anaokulunda İngilizce öğretmenliği yapan Büyük Britanya uyruklu Katie Erorbay, dün saat 15.20 vakitlerinde okuldan çıktı. Otomobiline binen Erorbay'a yaklaşan Mustafa G., Erorbay'ı zorla araçtan çıkarmaya çalıştı.

Mustafa G., tartıştığı kadına aracında otururken silahla ateş etti. Kanlar içinde yere düşen Erorbay tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Genç kadını vuran katil zanlısı Mustafa G. aynı yerde kendi kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Etraftaki vatandaşların ihbarı üzerine çağrılan ambulansla Mustafa G. hastaneye kaldırıldı. Katie Erorbay'ın cenazesi olay yerindeki incelemelerin sonrasında Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Yapılan soruşturmada, ticari taksicilik yapan Mustafa G.'nin öğretmen Erorbay'a takıntılı olduğu, sık sık okul çıkışına gelerek kadını rahatsız ettiği öğrenildi.

OLAY GÜVENLİK KAMERALARINA ANBEAN YANSIDI

Mustafa G.'nin Katie Erorbay'ı silahla vurduğu ve sonrasında kendisini kafasından vurduğu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Elde edilen cep telefonu görüntülerinde ise vurulan Katie Erorbay'ın aracında kanlar içinde oturduğu ve vatandaşların kadına pansuman yaptığı, kadını vurduktan sonra kendisini de vuran şahsın yerde yaralı halde yattığı anlar görülüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.