Bu belediye 350 işçi alımı yapacak

Bu belediye 350 işçi alımı yapacak
Pursaklar Belediyesi, Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında 6 aylık dönem için çalışacak 350 erkek ve kadın işçi alımı yapıyor.

Pursaklar Belediyesi, Toplum Yararına Programları (TYP) çerçevesinde 6 aylık dönem için çalışacak 350 erkek ve kadın işçi alımı yapıyor.

Pursaklar Belediyesi, İŞKUR tarafından gerçekleşen Toplum Yararına Destek Projesi (TYP) çerçevesinde Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışmak üzere 350 erkek ve kadın personel alımı yapacağını açıkladı. Pursaklar Belediyesi şartları uyan ve iş arayan vatandaşların, Pursaklar Belediye Başkanlığına gelerek İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünde başvurularını yapabileceğini duyurdu.

ARANAN NİTELİKLER

TYP çerçevesinde çalışma süresini doldurmamış olmak, Pursaklar'da ikamet ediyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, emekli ve herhangi bir geliri olmamak, öğrenci olmamak (açıköğretim hariç), hane gelirinin asgari ücretin 1,5 katını (25 bin 500 lira) aşmaması gerekiyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.