Uğur Özteke

Uğur Özteke

Bu belediyecileri Anlamak mümkün değil…

Bu belediyecileri Anlamak mümkün değil…

Güzel güneşli bir hafta sonunda tüm okurlarımıza en derin saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Bugün biraz sonra aşağıda bir fotoğraf karesini sizlerle paylaşırken iki güç gündür de “Bizim insanımızın hizmette mantalitesini çözmeye çalışıyoruz”…

Bunu başarabiliyor muyuz? Asla…

Güzel Konya’mızda güzel şeylerin olduğunu hepimiz kabul ederiz. Olmuyor diyeni de Allah taş yapar.

Başta Tahir Başkan olmak üzere en yetkili isimden, en garip işçimize kadar herkesin iyi niyetinden, çabasından, gayretinden de asla şüphemiz yok.

Gel gelelim ki arada bazen öyle şeyler oluyor ki inanmamak mümkün değil. Konya’da Tahir Başkan’a, AK Parti’ye muhalefet yapacak güç ve kudrette bir muhalefet partisi ya da kesim olmasa da Belediye’den maaş alıp bu ekipten görünenlerin yaptıklarına akıl sır ermiyor.

 

foto-1-080.jpg

Bakın burası Nalçacı’dan, Büyükşehir’in önünden, Adalhan Kavşağı’ndan geçilip İhsaniye’ye gelinen ve buradan da ya Şeker ya da Meram Yaka caddesine geçilecek kavşak. 

Fotoğrafta çok net görülüyor. Burası uygunsuz park olmadığı zaman tam 4 şerit. Bu fotoğraf çekildiği anda da 4 şerit akıyor. Ya da akacak. Ama akmıyor 4 şeritte tıkanmış bekliyor.

Sağdan ilk üç şerit tamam, çünkü bu şeritte ki araçlar yeşil ışığın yanmasını bekliyorlar. Ammaaaa en sol şeridin normal şartlarda sürekli ilerlemesi lazım. Niye?

Çünkü buradan tekrar Vatan Caddesi’ne U dönüşü yapılması için yapılan ve araçlarında buraya bunun için girdiği şerit.

Bizde sözüm ona uyanık ama özünde sahtekar sürücüler çok ya. Onlar buraya girerler yeşil ışık yandığı zaman da araçlarının burnunu araya sokarak beklemeden yollarına devam ederler.

Biz aylar önce iki defa burayı yine böyle fotoğrafladık gündeme taşıdık. “Bu şerit niye dubalar ile bölünmüyor?” dedik.

Ve Allah razı olsun duyarlı yöneticilerimiz bu konuya hassasiyet gösterip dubaları diktiler ve en sol şerit sürekli akar hale gelirken Allah’tan korkmayan kuldan utanmayan magandalar da dubalar sayesinde mecburiyetten hizaya girmiş oldular.

Gel gelelim seçim yaklaşırken yola asfalt dökülecek diye bu babalar söküldü. Tamam yol asfaltlandı. Tamam. Ancak babalar dikilmedi ve de ısrarla dikilmiyor.

Niye?

Yoksa bu işi yapacak etkili yetkili isimler hala 1 Kasım akşamında mı kaldılar?

Vallahi onlar orada kalmış olabilirler ama insanlar işlerinde güçlerinde ekmek kavgalarında dolayısıyla yollarına tam gaz devam ediyorlar.

Allah rızası için birisi şimdi bize bunu bir açıklasın

Ya da Tahir Başkan bu kadar iyiniyetli çalışmasının ardından, “Şu Uğur Özteke mi yanlış ya da yalan yazıyor” diye bu ekibe bir sorsun…

Başkanım seni seviyoruz inanıyoruz ama vallahi bu aradaki sıkıntı da artık canımıza yetti. Biz yazmaktan utandık birileri düzgünü bozmaktan utanmıyor.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Kurumlar prensipleriyle yücelirler.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Siren çalmayan, ışıkları yanmayan ambulanslar araçları tehlikeli bir şekilde sağlamadığı zaman daha iyi ADAM oluruz.        

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR